Home Wie zijn we? Foto's Massages Tarieven & Contact
HEALTH MASSAGE            
     
 

De Thaise massage komt voort uit een meer dan duizend jaar oud principe en heeft zich door de eeuwen heen bewezen als zijnde effectief tegen vastzittende spieren, stress en vermoeidheid. De Thaise massage is een mengeling tussen accupressuur, lichte yoga en passieve rek en strek oefeningen. Thaise massage verbetert ook de energiebalans in het lichaam doordat er lichte druk uitgeoefend wordt op de energiebanen van het lichaam. Men kan dit vergelijken met accupunctuur maar dan zonder naalden.

Massage voor twee
Het is bij ons op afspraak ook mogelijk om samen met uw partner te genieten van een authetieke Thaise gezondheidsmassage , Foot massage, of Aroma massage. Voor de Thaise massage reserveren wij dan speciaal U en Uw partner twee massage plaatsen naast elkaar. Bij de Aroma massage krijgt U de gehele Aroma ruimte tot Uw beschikking. Dit zijn: De Aroma massage ruimte met twee massage tafels en de douche mogelijkheid.

Aroma Massage
De Aroma massage is een massage waarbij speciale etherische olieën met kruiden extract gebruikt worden. De etherische olie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit met echt kruiden extract en aroma. Wij importeren deze olie zelf van een grote bekende producent in Azie die daar aan veel grote Spa en massage instituten levert. Deze etherische oliën hebben een zeer heilzame werking op het lichaam en de huid maar ook op de gemoedstoestand. De Aroma spa massage is een heerlijk ontspannende vorm van massage. Het is echt iets wat men een keer moet ervaren.

Foot massage
Voetreflexmassage is een effectieve natuurgeneeskundige therapie. Bij voetreflexmassage gaat men er van uit dat alle organen en lichaamsdelen terug te vinden zijn in de voeten en dat het stimuleren van deze energiestromen en reflexgebieden ontspannend werkt. Door middel van drukpuntmassage kunnen blokades en slechte energiestromen in de organen en het lichaam opgeheven worden. Voetreflexmassage is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door Aziaten, Egyptenaren en Indianen werd toegepast. In vroeger tijden liepen mensen zonder schoeisel waardoor de reflexgebieden vanzelf gestimmuleerd werden door de ondergrond. Dit missen wij echter in onze moderne tijd